onsdag den 20. august 2014

Babys første bog



Vi er så småt begyndt at læse i bøger herhjemme, og der tegner sig allerede et billede af favoritterne, nemlig dem der hedder "Min rør og føl bog om". Vi har både den om dyr og den om gårdens maskiner, og selvom Gunnar ikke forstår, at han kan røre ved de forskellige billeder endnu, synes han det er vældig interessant at kigge på billederne og hjælpe med at holde bogen. Hvis han fik lov, ville han helt sikkert også gnaske lidt i kanterne på bogen, men jeg forsøger lige at undgå dette, så de ikke bliver alt for ulækre. Jeg kendte faktisk ikke bøgerne før Gunnar fik dem i gave, men der er åbenbart rigtig mange i serien, og det er jo en perfekt barselsgave i mine øjne.

Jeg har fundet rør og føl bøgerne lige her på Williamdam.dk, hvor der er et KÆMPE udvalg af alle slags bøger til både børn, unge og voksne. Det er en super god hjemmeside til at få et overblik over de forskellige bøger i en bestemt genre, og søger man noget bestemt eller fx kun kender noget af en titel, kan man nemt søge på ordene i søgefeltet og få hjælp til at finde bøgerne på den måde. Man kan fx nemt se alle billedbøger, papbøger, børnebøger osv. Rør og føl bøgerne på billedet ovenfor er lavet af pap, hvilket også er en af grundene til, at de er gode til babyer. Så tåler de i hvert fald lidt mere savl end almindelige bøger med tynde sider :-)

På www.williamdam.dk har de desuden et stort udvalg af e-bøger, hvilket er super smart at downloade ned på ipaden, hvis man fx skal på ferie og ikke gider slæbe bøger med. I kan finde udvalget af e-bøger lige her.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Williamdam.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar