torsdag den 22. maj 2014

Fars dag


Torsdag d. 5. juni er det som bekendt fars dag. Det er jo Henriks første fars dag, så han skal selvfølgelig forkæles lidt af Gunnar. Jeg har fundet et par idéer til, hvad man kunne give i fars dagsgave. Alle idéerne er fundet på bilka.dk, hvor de har lavet et helt afsnit med fars dag. I kan finde alle tingene her. En sikker favorit til mændene er jo altid elektronik, men man kunne også finde på noget anderledes og fx give en ny mikroovn eller lignende :) Jeg tænker selv, at Gunnar skal give Henrik en pakke med 3 undertrøjer fra Tommy Hilfiger eller nogle smarte sommer t-shirts fra H&M.

På bilkas hjemmeside kan man desuden finde deres tilbudskataloger eller blive inspireret af de forskellige kategorier, de har fremhævet. Lige nu er der fx -35% på alle havemøbler :) Der er desuden fri fragt på alle varer, hvis man selv afhenter dem i Bilka, Føtex eller Netto.

Til mors dag fik jeg et gavekort til Sukkerstokken til bland-selv-slik og en halskæde fra Jane Kønig, som desværre var i restordre, så jeg har ikke fået den endnu. Udover at give hinanden en lille ting, fejrer vi ikke rigtig mors- eller fars dag. Hvad har I af traditioner?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med bilka.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar