tirsdag den 25. marts 2014

Baby Gunnar





Fredag d. 14. marts 2014 kom vores fantastiske søn, Gunnar, til verden. Det var en lang men god fødsel, som startede med veer kl. 00.30 om natten, og kl. 18.05 blev Henrik og jeg forældre til den smukkeste lille dreng på 3984 g og hele 57 cm. Gunnar er opkaldt efter sin oldefar, og vi var egentlig rimelig sikre på navnet under hele graviditeten, men der var absolut ingen tvivl, da han netop valgte at komme på sin oldefars (Gunnar) fødselsdag, d. 14. marts - SÅ fint!

De sidste par uger er gået med at finde os til rette i vores nye liv som en lille familie. Vi måtte desværre indlægges på sygehuset et par dage efter fødslen, da mit blodtryk var alt for højt. Nu har jeg fået noget medicin, og vi trives efterhånden rigtig godt herhjemme. Gunnar har det rigtig godt. Han spiser og spiser (og mine brystvorter er MEGET ømme). Henrik er startet studie i denne uge, så Gunnar og jeg øver os i at være alene hjemme. I dag har vi gået vores første tur med barnevognen uden far, og lige nu sover Gunnar på 2. time i sin voksipose, så det blev endelig tid til en lille update herinde :)

Der går nok lidt tid før jeg får overskud til at opdatere bloggen lige så ofte som tidligere, men det skal nok komme på et tidspunkt. Indtil da kan I følge med på Instagram under @katrinelaerke :)

5 kommentarer:

  1. Stort tillykke med lille Gunnar! Hvor er han bare mega dejlig. Knus :-)

    SvarSlet
  2. Tillykke til lille baby Gunnar. :) Han ser så fin ud. :) glæder mig til at følge med herinde fremover. :)

    SvarSlet
  3. Tillykke!!!!! Ej hvor er han bare så fin! Super skøn lille dreng og det med navnet og fødselsdagen er da ret sjovt. Endnu en gang tillykke og glæder mig til at høre mere og se endnu flere mega cute baby gunnar billeder :)

    SvarSlet
  4. Stort tillykke med den fine lille gut! Er vild med navnet :)

    www.blueeyedflower.dk

    SvarSlet
  5. Endnu engang stort tillykke med ham Katrine - Hvor er han fin! :D

    SvarSlet