torsdag den 26. september 2013

Mamalicious


Jeg har fundet dette fine graviditetstøj på mamalicious' hjemmeside. I sidste uge var jeg for første gang forbi deres butik i Bruuns Galleri. Jeg købte to basistoppe, som virkelig er gode. De har noget rigtig fint tøj i en lækker kvalitet. Jeg er især vild med leobukserne og den stribede kjole ovenfor. Tøjet kan købes lige her.

Hvad kan I bedst lide?

5 kommentarer:

  1. Der er jo faktisk meget lækkert! Bukserne er jeg helt vild med - Bare de dog fandtes til ikke-gravide! ;)

    Når det kommer til basis toppe, kan jeg i øvrigt anbefale "Semra" serien fra Appeal, den butik jeg tidligere har arbejdet i. Jeg havde rigtig mange gravide kunder i butikken, og de købte stakkevis af vores basis. Jeg har selv to hylder fyldt med Semra, og det er det bedste basis jeg nogensinde har ejet, fordi det holder formen og forbliver blødt! Så det kan du jo overveje, hvis du mangler igen på et tidspunkt :) Du finder det her: http://appeal.as/webshop/varegrupper/appeal-4139/kjoler-4109/

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er slet ikke så slemt med graviditetstøj, Ida :)
      Jeg kender ikke Semra mærket, men vil da helt sikkert tjekke det ud næste gang jeg skal handle basisvarer igen. Tak for tippet, Ida!

      Slet
  2. Jeg har prøvet bukserne, men det var lidt rigeligt "joggingbukser" til min smag. Til gengæld ser den sorte kjole super fin ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor har du prøvet bukserne henne, Ida? Jeg var nemlig inde i Name It i Bruuns Galleri for at prøve dem, men der havde de dem desværre ikke :(

      Slet
    2. Hos Møller i Aalborg Storcenter (virkelig provinsielt, men det er altså nærmeste forhandler af mærket!)

      Slet