torsdag den 24. oktober 2013

Voksipose



For et par uger siden var Henrik og jeg ude og investere i den første dyre ting til vores kommende søn, nemlig en voksipose. Vi har lige fra starten vist, at vi gerne ville have sådan en, og da vi fandt den på tilbud i Kære Børn til 2000 kr. inkl. sommerdyne og bæreplade slog vi til. Voksiposen koster normalt 2000 kr. i sig selv, så vi fik jo egentlig de to andre ting med gratis, hvis man kan sige det.

Jeg tror, vi får rigtig meget glæde af voksiposen, da den kan bruges fra barnet er helt lille indtil 3 års alderen. Dynen er lavet af uld, hvilket gør den åndbar og temperaturregulerende. Om sommeren kan vi så skifte til sommerdynen, hvis det bliver for varmt med ulddynen. Udover at bruge voksiposen som barnevogns-/sovepose, regner vi med at bruge den i stedet for en lift i starten, samt som legetæppe når vi fx er på besøg hos venner og familie.

Vi har købt den model, der hedder Classic i farven greydot. I kan finde den lige her.

6 kommentarer:

  1. Hvilken kære børn er den købt hos? Jeg har kun kunnet finde den med pingvinerne :-/

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er købt hos Kære Børn i Aarhus :)

      Slet
  2. Hej Katrine, tak for tippet - det var da et super godt tilbud på voksiposen :-)

    SvarSlet
  3. Øv øv øv, vi har selv lige betalt 2000 kr. for vores voksipose, og det var uden bæreplade og sommerdyne :-(

    SvarSlet
  4. Ja, man skal kigge sig for, for voksiposen er faktisk tit på tilbud.

    SvarSlet
  5. Vi er bare så super glade for vores originale voksipose. Vi var tæt på at købe en af de billige voksiposer i BILKA, men det blev vi heldigvis frarådet.

    SvarSlet