Som I kan se pyntede jeg kagen med forskellige slags bær, og den blev serveret med en kop kaffe.
Ingredienser
75 g smeltet smør
200 g digestive kiks
2 æg
400 g neutral flødeost
150 g sukker
3 tsk vanillesukker
500 ml creme fraiche
Friske bær til pynt
Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 180 grader. Kiksene blendes til krummer og blandes sammen med det smeltede smør. Massen fordeles jævnt i en smurt springform.
Æg, flødeost, 100 g sukker og 1,5 tsk vanillesukker piskes godt til det er en ensartet masse. Hældes ud over kiksebunden og kagen bages nu i 20 minutter.
Creme fraiche, 50 g sukker og 1,5 tsk vanillesukker røres godt. Hældes over kagen som bages i yderligere 10 minutter.
Afkøles og opbevares i køleskabet i minimum 6 timer før servering. Pyntes med bær og serveres. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar